რატომ უნდა წაახალისონ ხორცპროდუქტების კომპანიებმა ადგილობრივი ხორცის წარმოება და როგორ

ნახევარფაბრიკატი ხორცპროდუქტების მწარმოებლებისთვის დიდი მნიშვნელობა აქვს ადგილობრივი ხორცის წარმოების განვითარებას,
რაც მათი სანედლეულო ბაზრის გაზრდას და გამრავალფეროვნებას შეუწყობს ხელს.

ერთ-ერთი კარგი გზა, რითაც ასეთი წარმოებები ხელს შეუწყობენ ხორცის წარმოების განვითარებას, არის დაეხმარონ ფერმერებს შექმნან დარგობრივი, ან რეგიონალურ-დარგობრივი ასოციაციები, რომლებიც შემდეგში დაეხმარებიან მოქმედ ან დამწყებ ფერმერებს ახალი ტექნოლოგიების გაცნობაში, ხარისხიანი სანაშენე მასალების და საკვები კომპონენტების შეღავათიანად და ორგანიზებულად შეძენაში, პროდუქციის ორგანიზებულად რეალიზაციაში და ა.შ.


თუ სურვილი გაქვთ, რომ მიიღოთ სინერჯის ყოველკვირეული წერილი, რომელიც მოგაწვდით ბოლო კვირის განმავლობაში გამოქვეყნებულ სტატიებს, ინსაითებს და სხვა სიახლეებს, გაიარეთ მარტივი რეგისტრაცია

ინსაითები მომზადებულია საკონსულტაციო
კომპანიის
სინერჯი ჯგუფის
სპეციალისტების მიერ;


ინსაითის რეიტინგი
1 ვარსკვლავი2 ვარსკვლავი3 ვარსკვლავი4 ვარსკვლავი5 ვარსკვლავი — საშუალო 5.00 ქულა
Loading ... Loading ...





გაუგზავნე მეგობარს:





გთხოვთ გადაუგზავნოთ მას, ვისაც შეიძლება გამოადგეს: მიჰყევით ბმულს

დატოვეთ თქვენი კომენტარი


შეიყვანეთ კოდი   If you cannot see the CheckCode image,please refresh the page again!
© სინერჯი ინსაითი Powered by Synergy Group

მასალების გამოყენების შემთხვევაში აუცილებელია წყაროს მითითება