რა პერსპექტივა აქვს ადგილობრივი წარმოების შაქარს

თუ აგარის შაქრის კომბინატი ადგილობრივი ჭარხლის შაქრის წარმოებას დაიწყებს და არა მხოლოდ იმპორტირებული ლერწმის შაქრის გათეთრებით მიიღებს “ქართულ შაქარს”, თავისთვისაც კარგი იქნება და სოფლის მეურნეობის განვითარებასაც წაეხმარება.

გასაგებია, რომ ამ სახის შაქრის თვითღირებულება ბევრად მაღალი იქნება, ვინაიდან, შაქრის ლერწამთან შედარებით, ჭარხლის მოყვანა გაცილებით ძვირი დაჯდება, თუმცა, გემოსა და პროდუქტის ადგილობრიობის ფაქტორის გათვალისწინებით, ვფიქრობთ, ასეთი ექსპერიმენტის ჩატარება მაინც მიზანშეწონილი უნდა იყოს.

ამისთვის საჭირო იქნება ოჯახების გამოკითხვა მიმდებარე სოფლებში, ვინ დათანხმდება ჭარხლის მოყვანას და რა ფასებში. ამის შემდეგ საბაზრო ფასის დათვლა და ბაზრის მზაობის შესწავლაც არ უნდა იყოს ძნელი.

მთავარია, რომ კომბინატს ერთი ახალი პროდუქტი დაემატება, რომელიც, ვფიქრობთ, წარმატებულიც იქნება და სოფლადაც ბევრ ოჯახს მისცემს დამატებით შემოსავალს.


თუ სურვილი გაქვთ, რომ მიიღოთ სინერჯის ყოველკვირეული წერილი, რომელიც მოგაწვდით ბოლო კვირის განმავლობაში გამოქვეყნებულ სტატიებს, ინსაითებს და სხვა სიახლეებს, გაიარეთ მარტივი რეგისტრაცია

ინსაითები მომზადებულია საკონსულტაციო
კომპანიის
სინერჯი ჯგუფის
სპეციალისტების მიერ;


ინსაითის რეიტინგი
1 ვარსკვლავი2 ვარსკვლავი3 ვარსკვლავი4 ვარსკვლავი5 ვარსკვლავი — საშუალო 4.76 ქულა
Loading ... Loading ...





გაუგზავნე მეგობარს:





გთხოვთ გადაუგზავნოთ მას, ვისაც შეიძლება გამოადგეს: მიჰყევით ბმულს

დატოვეთ თქვენი კომენტარი


შეიყვანეთ კოდი   If you cannot see the CheckCode image,please refresh the page again!
© სინერჯი ინსაითი Powered by Synergy Group

მასალების გამოყენების შემთხვევაში აუცილებელია წყაროს მითითება